Wat zeggen tevreden klanten?

“Kinderen voelen zich snel op hun gemak”

Wij hebben een goede ervaring met Kind Praktijk gehad. Eindelijk de bevestiging gehad dat onze dochter inderdaad HSP is. De praktijk zelf is heel leuk en gezellig, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. En Sigrid doet het hartstikke goed.

Eva

Moeder van dochter van 5 jaar

“Op leuke en bijzondere manier is onze dochter geholpen”

Sinds een half jaar is onze dochter in therapie bij Kind Praktijk in Ede.
Zowel onze dochter als ook wij als ouders zijn ontzettend tevreden over de professionaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid van Sigrid.
Op een zeer leuke en bijzondere manier heeft ze onze dochter geholpen en zijn positieve vorderingen kenbaar.
Onze dochter gaat elke week met heel veel plezier naar de sessies.
Dank je Sigrid.

Dirk

Vader van dochter 12 jaar

“Fijne veelzijdige kindgerichte ondersteuning”

Wat een fijne veelzijdige kindgerichte ondersteuning wordt door Sigrid geboden. Van huiswerkondersteuning, planning/studievaardigheden tot emotionele ondersteuning. Mijn zoon gaat er super graag heen.

Wendy

Moeder zoon 14 jaar

“Onze zoon gaat met plezier aan de slag”

Staps- en spelenderwijs worden er aan doelen gewerkt. Wij zien zeker vooruitgang bij onze zoon en dat is fijn om te zien. Zo zien we ook bv zijn zelfvertrouwen groeien. Het contact tussen Sigrid en onze zoon is heel prettig en elke week gaat hij met plezier aan de slag. Al snel is er een vertrouwensband tussen Sigrid en onze zoon ontstaan. Zo goed zelfs, dat onze zoon het bespreekbaar kan maken waar hij mee zit en dat kan variëren van onzekerheid, angst en assertiviteit en Sigrid weet hem goed te begeleiden hierin. Wat we dan ook belangrijk vinden is, dat er wordt gekeken wat er bij het kind past en op maat begeleiding wordt geboden. Tevens ervaren wij de communicatie als heel prettig tussen Sigrid en wij, als ouders.

Geranda

Moeder van zoon van 14 jaar

“Zeer tevreden”

Onze zoon heeft individuele begeleiding van Sigrid en wij zijn daar zeer tevreden over.

Tom

Vader van zoon van 11 jaar

“Een heerlijk gevoel voor humor”

Sigrid weet waar ze mee bezig is. Kinderen vinden het leuk om bij haar te komen. Ze is creatief in het vinden van passende oplossingen en het geven van goede adviezen. Ieder kind mag zichzelf zijn. Ze kijkt met een positieve blik naar ieder kind en weet het vertrouwen snel te winnen. Daarbij heeft ze een heerlijk gevoel voor humor. Een echte aanrader!

Isa

Moeder van Beau

“Een doortastende, lieve coach”

Wat een doortastende, lieve coach die Sigrid. Onze zoon heeft zich heel erg prettig gevoeld tijdens de begeleiding!

Bertina

Moeder zoon van 16 jaar

“Blij dat we hulp hebben gezocht”

Mijn dochter had last van woedeaanvallen. Sigrid heeft ons enorm geholpen. We weten nu hoe wij als ouders hiermee om moeten gaan. Ook weet mijn dochter hoe ze hiermee om moet gaan en wat ze moet doen om een enorme uitbarsting te voorkomen. Ze gaat bijna de puberteit in en ik ben blij dat we voor die tijd hulp hebben gezocht. Kind Praktijk is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf. Bedankt!

Judith

Moeder van Meike 9 jaar

“Een echte aanrader!”

Sigrid weet waar ze mee bezig is. Kinderen vinden het leuk om bij haar te komen. Ze is creatief in het vinden van passende oplossingen en het geven van goede adviezen. Ieder kind mag zichzelf zijn. Ze kijkt met een positieve blik naar ieder kind en weet het vertrouwen snel te winnen. Daarbij heeft ze een heerlijk gevoel voor humor. Een echte aanrader!

Mevrouw O.

“Goede communicatie en prima overleg”

Ik heb zeer goede ervaringen in de klas met Kind Praktijk Ede. Goede communicatie en prima overleg. Kinderen worden gedegen en professioneel begeleid.

Leerkracht André V.

Basisschool Panta Rhei Ede

Wil je wat meer over mij of m'n werkwijze weten?

Neem contact met mij op!