Hallo!  Ik ben Sigrid van Swetselaar. Ik ben moeder van twee mooie meiden die het huis al uit zijn. Hierdoor heb ik alle tijd om te genieten van mijn fantastische baan. Bekenden omschrijven me als open, vrolijk, betrokken en geduldig en deze eigenschappen komen ook tot uiting in mijn werk.

Werken met kinderen is al mijn hele leven mijn passie. In een lang verleden heb ik de opleiding tot bevoegdheid in het basisonderwijs afgerond. Al snel wist ik dat mijn hart lag bij het begeleiden/coachen van kinderen met leer- en/of gedragsproblemen.

Na het volgen van diverse (Post)hbo-opleidingen en cursussen ben ik sinds 2014 trotse eigenaresse van Kind Praktijk. Naast het coachen van kinderen en jongeren, help ik ook met opvoedingsvraagstukken.

Die alles doe ik op scholen, bij mensen thuis en vanuit mijn gezellige praktijk. Een praktijk waar ik in een gemoedelijke en vertrouwelijke sfeer kinderen, jongeren en ouders kan begeleiden met hun hulpvragen. Ik kijk met een open en positieve manier naar kinderen, ouders en opvoeden.

Voor mij blijft het een sport om binnen enkele sessies handvatten en inzichten te geven waar iemand zelf verder mee kan!

Wil je wat meer over mij of m'n werkwijze weten?

Neem contact met mij op!