Recensies


Wat een doortastende, lieve coach die Sigrid. Onze zoon heeft zich heel erg prettig gevoeld tijdens de begeleiding!


Bert en Bertina Smeenk/ langdurige begeleidinging jongen 16/17 jaar

Recensies

Ik heb zeer goede ervaringen in de klas met Kind Praktijk Ede. Goede communicatie en prima overleg. Kinderen worden gedegen en professioneel begeleid.


Leerkracht André Verdiesen

Basisschool Panta Rhei Ede

Sigrid weet waar ze mee bezig is. Kinderen vinden het leuk om bij haar te komen. Ze is creatief in het vinden van passende oplossingen en het geven van goede adviezen. Ieder kind mag zichzelf zijn. Ze kijkt met een positieve blik naar ieder kind en weet het vertrouwen snel te winnen. Daarbij heeft ze een heerlijk gevoel voor humor. Een echte aanrader!


Mevrouw Oliedam

 

 

Kind Praktijk

De Ruyterstraat 5

6712 DR  EDE

06-21448232

info@kindpraktijk.nl

KvK 60108770

SKJ regnr.140002781

AGB code:94064441

 

Onze zoon heeft individuele begeleiding van Sigrid en wij zijn daar zeer tevreden over.

Staps- en spelenderwijs worden er aan doelen gewerkt. Wij zien zeker vooruitgang bij onze zoon en dat is fijn om te zien. Zo zien we ook bv zijn zelfvertrouwen groeien. Het contact tussen Sigrid en onze zoon is heel prettig en elke week gaat hij met plezier aan de slag. Al snel is er een vertrouwensband tussen Sigrid en onze zoon ontstaan. Zo goed zelfs, dat onze zoon het bespreekbaar kan maken waar hij mee zit en dat kan variëren van onzekerheid, angst en assertiviteit en Sigrid weet hem goed te begeleiden hierin. Wat we dan ook belangrijk vinden is, dat er wordt gekeken wat er bij het kind past en op maat begeleiding wordt geboden. Tevens ervaren wij de communicatie als heel prettig tussen Sigrid en wij, als ouders.


Geranda Veltman, moeder van Lars/14 jaar (langdurige begeleiding met o.a. planning op Pantarijn Wageningen)


Mijn zoon had het vorig schooljaar niet makkelijk. Sigrid heeft hem op een geweldige manier geleerd om zijn huiswerk te leren plannen. Ze zat er bovenop met skypen, appen en persoonlijk contact. Mijn zoon vond dat erg fijn. En Sigrid is gewoon een leuk mens, die weet wat ze doet.


Anja, moeder van Robin 13 jaarMijn dochter had last van woedeaanvallen. Sigrid heeft ons enorm geholpen. We weten nu hoe wij als ouders hiermee om moeten gaan. Ook weet mijn dochter hoe ze hiermee om moet gaan en wat ze moet doen om een enorme uitbarsting te voorkomen. Ze gaat bijna de puberteit in en ik ben blij dat we voor die tijd hulp hebben gezocht. Kind Praktijk is een kleinschalig en persoonlijk bedrijf. Bedankt!


Judith 

Wat een fijne veelzijdige kindgerichte ondersteuning wordt door Sigrid geboden. Van huiswerkondersteuning, planning/studievaardigheden tot emotionele ondersteuning. Mijn zoon gaat er super graag heen.


Wendy, moeder zoon 14 jaar


Sinds een half jaar is onze dochter in therapie bij Kind Praktijk in Ede. 

Zowel onze dochter als ook wij als ouders zijn ontzettend tevreden over de professionaliteit, deskundigheid en vriendelijkheid van Sigrid.

Op een zeer leuke en bijzondere manier heeft ze onze dochter geholpen en zijn positieve vorderingen kenbaar.

Onze dochter gaat elke week met heel veel plezier naar de sessies.

Dank je Sigrid.


D.Koops vader dochter 12 jaar

Wij hebben een goede ervaring met Kind Praktijk gehad. Eindelijk de bevestiging gehad dat onze dochter inderdaad HSP is. De praktijk zelf is heel leuk en gezellig, waardoor kinderen zich snel op hun gemak voelen. En Sigrid doet het hartstikke goed!


Moeder van Fay/4 jaar (korte begeleiding hooggevoeligheid)